Fury kindlaks sooviks oli sel aastal ringi astuda, kuid Ussõk tõdes, et ta ei saa vigastuse tõttu ringi naasta enne veebruari. Lisaks soovis Ussõk võtta ka pikema perepuhkuse. Fury tahab aga võidelda juba sel aastal ning nii hakkas ta otsima uut vastast.

Tundub, et praeguseks on Fury jõudnud kokkuleppele Joshuaga. Sel nädalal pidasid mehed „läbirääkimisi“ sotsiaalmeedia vahendusel. Lõpuks pakkus Joshua välja, et Fury esindajad võiksid ühendust võtta tema esindajatega ning asja lukku lüüa.

Seejärel saatiski Fury promootor Frank Warren kirjalikult tingimused Joshua promootorile Eddie Hearn’ile. Sportsmail kirjutas esmalt, et Hearn on need tingimused vastu võtnud ja brittide suurest duellist saabki asja. Praeguseks ongi Hearn ning tema agentuur Matchroom Boxing kinnitanud, et Fury leeri pakkumised on nendeni jõudnud ja Joshua on tingimustega ka nõustunud.

Vastavalt lepingule teeniks Fury matši tulust 60 protsenti ning 40 protsenti jääks Joshuale. Praegu on erimeelsus ainult matši kuupäeva osas. Fury tahaks võidelda juba 12. novembril, kuid Joshua sõnul ei ole ta valmis ringi tulema enne 17. detsembrit. Väidetavalt pidi see olema Fury jaoks vastuvõetav.

Lepingusse on kirja pandud ka kordusmatši kohustus. Seda olukorras, kus Joshua peaks avaduelli võitma. Kui võidab aga Fury, siis kordusmatši ei tuleks.

Ussõk sõnas samal ajal Boxing Scene’i vahendusel, et ta on valmis Joshuat abistama. „Kui ta vajab minu abi, siis olen valmis minema tema laagrisse ja aitama teda sparringutel,“ lubas Ussõk.

Fury ja Joshua matš toimuks praeguse kokkuleppe kohaselt 17. detsembril Cardiffis Millenniumi staadionil.