Senine hooaeg on Tucheli käe all kulgenud konarlikult. Kuue mänguvooru järel hoitakse Inglismaa kõrgliigas kuuendat kohta kümne punktiga. Vahed on aga väikesed, liider Londoni Arsenal on vaid viie punkti kaugusel.

Tagasilöök saadi aga Meistrite liigas, kui teisipäeval jäädi alagrupiturniiri avamängus üllatuslikult 0 : 1 alla Zagrebi Dinamole. Eilne kohtumine, mis Tuchelile jäi Chelseas viimaseks, oli tema sajas matš Londoni klubi eesotsas.

„Täname kõigi poolt Chelseas Tuchelit ja tema tiimi oma töö eest klubis,“ algas Chelsea pressiteade. „Thomasel on õigusega koht klubi ajaloos pärast Meistrite Liiga, UEFA Superkarika ja klubide MM-i võitmist.“

„Uute omanike käe all on klubis täis saanud 100 päeva. Uued omanikud leiavad, et praegu on õige aeg muutusteks,“ jätkus pressiteade. „Chelsea treeneritetiim jätkab meeskonna treenimist ning ettevalmistamist järgmisteks mängudeks. Kuni uue peatreeneri paika saamiseni me rohkem teemat ei kommenteeri.“

Mullu jaanuaris Chelsea peatreeneriks saanud Tuchel viis kõigest poole aastaga klubi Meistrite liiga võitjaks. 2021. aasta suvel võitis klubi UEFA Superkarika ja talvel krooniti Chelsea klubide maailmameistriks.

Eelmisel hooajal tüüris 49-aastane Tuchel Chelsea Inglismaa kõrgliigas kolmandale kohale. Lisaks jõudis klubi FA karikasarja ning Inglismaa liigakarikasarja finaali, mis aga mõlemad kaotati.