Alles täna hommikul šokeeris jalgpallimaailma Londoni Chelsea otsus vallandada pärast Zagrebi Dinamolt saadud 0:1 kaotust peatreener Thomas Tuchel. Napoli on küll teisest kaalukategooriast meeskond kui Zagreb, kuid ei saa öelda, et Liverpoolil, kes koduliigas on kuuest mängust viigistanud juba kolm ja kaotanud ühe, hooaja alguses probleeme ei oleks.

Napoli pani Alissoni seljataguse sahisema juba 5. minutil penaltist, mille tekitas pealelöögile käe ette pannud James Milner. Piotr Zielinski 11 meetri karistuslöögil ei eksinud. Sama ei saa öelda Victor Osimheni kohta, kes enda välja teenitud penalti realiseerimisega hakkama ei saanud. Siiski tegi Osimhen väga hea mängu ning saadeti 41. minutil jalavigastuse järel pingile puhkama kestvate ovatsioonide saatel.

31. minutil andis Zielinski resultatiivse söödu Andre Zambo Anguissale, kes vormistas seisuks 2:0. Vaheajale läks Napili 3:0 eduseisust, sest 44. minutil oli Kvicha Kvarskhelia söödust jala valgeks saanud Giovanni Simeone, kelle isal Diegol polnud ka sugugi paha päev, aga sellest pisut hiljem...

Juba 47. minutil lõi Zielinski ka 4:0. Kaks minutit hiljem sepistas mängu viimaseks jäänud värava Liverpooli eest Luis Diaz.

Teises A-alagrupi kohtumises võitis Amsterdami Ajax suurelt 4:0 Glasgow Rangersit.

Hiilgava Meistrite liiga debüüdi uue klubi FC Barcelona eest tegi Robert Lewandowski, kelle kübaratrikk aitas Kataloonia hiiul võita kodus 5:1 Tšehhi klubi Plzeni. Poolakast sai esimene mängija, kes löönud Meistrite liigas kübaratriki kolme erineva meeskonna eest. Ülejäänud kaks Barcelona tabamust tegid Franck Kessie ja Ferran Torres.

Teises C-alagrupi mängus oli Müncheni Bayern 2:0 parem Milano Interist.

B-alagrupis kujunes tõeliseks trilleriks Madridi Atletico ja FC Porto kohtumine. Diego Simeone hoolealused jäid 50. minutil VAR-iga määratud suluseisu tõttu väravast ilma ning läksid päriselt juhtima alles esimesel üleminutil Mario Hermoso tabamusest. Kuuendal üleminutil viigistas Porto Mateus Uribe penaltist 1:1, kuid 11. üleminutil lõi Antoine Griezmann nurgalöögist peaga lõppskooriks 2:1. 82. minutil oli Porto jäänud ka arvulisse vähemusse.

Belglaste Club Brugge üllatas teises B-grupi mängus Leverkuseni Bayerit 1:0 võiduga.

D-alagrupis võitis Tottenham kümnekesi lõpetanud Marseille'id 2:0. Lissaboni Sporting purustas samas grupis Frankfurti Eintrachti 3:0.