Koos Kreeka MM-ralliga jääb hooaja lõpuni veel neli rallit ehk maksimaalselt on mängus 120 punkti. Enne Kreeka rallit kaotab Tänak Rovanperäle 72 punktiga ehk matemaatiliselt on veel kõik võimalik.

„Ypres’is võitmise järel on tunded loomulikult positiivsed. Samas jõudsime ka mullu Kreekas poodiumile (Tänak saavutas teise koha) ja loodetavasti suudame tänavu sama. Asfaldilt kruusale on alati keeruline tulla, kuid teame, et oleme tugevad,“ vahendab Rallit.fi Tänaku sõnu.

„Akropolise ralli on imeline. Teed on sel korral kitsamad ning ei ole enam nii karmid. Eelmisel aastal olid ilmastikuolud veidike ootamatud, kuna sadas omajagu vihma. Vaatame, mis meid sel korral ees ootab,“ lisas Tänak.

Sel hooajal on seni peetud üheksa MM-rallit. Rovanperä on neist võitnud viis (Rootsi, Horvaatia, Portugali, Keenia ja Eesti), Tänak kolm (Sardiinia, Soome, Belgia) ning hooaja avaetapil Monte Carlos võidutses Sebastien Loeb. Viimasest viiest rallist on Tänak aga võitnud kolm ning tõusnud sellega hooaja kokkuvõttes teisele kohale.

MM-sarja üldseis enne Kreeka rallit (neli rallit enne hooaja lõppu):

1. Kalle Rovanperä (Toyota) 203 punkti

2. Ott Tänak (Hyundai) 131

3. Elfyn Evans (Toyota) 116

4. Thierry Neuville (Hyundai) 106

5. Takamoto Katsuta (Toyota) 92

6. Craig Breen (M-Sport) 64

7. Esapekka Lappi (Toyota) 57

8. Sebastien Loeb (M-Sport) 35

9. Sebastien Ogier (Toyota) 34

10. Dani Sordo (Hyundai) 34