Etapi võitis lätlane Valters Zviedris, kolmas oli Sten Pentus. Reisin sai esimeses sõidus kolmanda koha ja teises oli teine, Pentus lõpetas mõlemad neljandana. Avasõidu võitis leedulane Karolis Jovaisa ja teise Zviedris.

„Teadsin, et Kaunase rada sobib mulle hästi ja olen võimeline seal saavutama hea tulemuse,“ rääkis Reisin. „Kvalifikatsioonis riskisin ja sain oma grupi teise aja. Esimese sõidu start veidi ebaõnnestus, langesin neljandaks, kuid lõpetasin kolmanda tulemusega.“

Teise sõitu startis Reisin esimeses näidatud teise ringiaja põhjal teiselt positsioonilt ning püsis sellel kuni sõidu katkestamiseni suure avarii tõttu, millest pääsesid eespool sõitnutest puhtalt vaid Zveidris ja Reisin. „Kaunase etapiga lootsin on oma seisu punktitabelise parandada ja see ka õnnestus,“ lisas hooaja kokkuvõttes kolmandaks tõusnud Reisin.

Punktitabelis on enne 23.-25. septembrini Riias sõidetavat viimast etappi liider Zviedris 352 punktiga, Jovaisal on 287 ja Reisinil 255 punkti. Eestlastest mahub esikümnesse veel Carmen Kraav, kes on 175 punktiga kaheksas.

Nankang Endurance Academy (NeA) kahe tunni sõidus saavutas Lind Racing (Simo Lind) esikoha nii üldarvestuses kui BTC2 klassis. BMW 325 Cupi konkurentsis oli parim EST 1 Racing 32 (Romet Reisin / Priit Kadastik) ja teine Krauman Motors (Mikk Maaten / Pavel Beskrovnoi). BTC3- klassis sai RS Racing Team (Peeter Kaera / Raigo Sarapuu) teise koha.

Kui BMW 325 Cupi ja vormel historicu Eesti meistrivõistlused veel jätkuvad, siis Porsche GT3 Cupi tulemused on selgunud: Eesti meister on prantslane Thomas Padovani, teine eestlane Thomas Kangro ja kolmas soomlane Jani Käkelä. Esikümnesse mahub eestlastest veel ka kuuenda koha saanud Gert Jugala.