Briti meeskond palkas enne käimasolevat hooaega kaheaastase lepinguga esinumbriks Craig Breeni, kuid iirlane pole talle pandud ootusi suutnud täita. Senise üheksa etapiga on Breen jõudnud vaid kahel korral poodiumile ning asub MM-i üldarvestuses alles kuuendal kohal.

Breeni meeskonnakaaslased Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux pole seni MM-rallidel poodiumikohale veel pääsenud.

„Järgmiste kuude jooksul on minu väljakutseks leida viis, kuidas saada meeskonda tippsõitja,“ ütles Wilson Saksa ajakirjale Motorsport Aktuell.

Wilsonil on aga suur probleem: praktiliselt kõigil MM-i tippsõitjatel on järgmiseks aastaks leping olemas.

„Ma ei anna alla ega jäta ühtegi oskust kasutamata,“ kinnitas Wilson, et jaht uue esinumbri osas jätkub. Ta lisas, et ka Breen vajaks enda kõrvale tipptasemel pilooti.

„Olukord on mõnevõrra sarnane Elfyn Evansiga. Ta oli kõige tugevam, kui Sebastien Ogier oli temaga ühes meeskonnas – olgu see siis meie või Toyotaga,“ tegi Wilson võrdluse.

„Elfyn ja Ott [Tänak] said Sebi kohalolekust tohutult kasu ning 2017. aasta hooajal astusid nad oma karjääris suurima sammu edasi. Olen veendunud, et motospordis on meeskonna edu tugevalt seotud esinumbriga,“ lisas inglane.

M-Spordi ainsaks säravaks hetkeks on tänavu olnud Prantsusmaa ässa Sebastien Loebi võit Monte Carlos.

Üheksakordne maailmameister sõidab sel aastal vaid valitud rallidel, kuid Wilson loodab, et koostöö Loebiga jätkub ka tuleval hooajal. „Võib-olla suudame teda veenda pool hooaega sõitma. Aga ma arvan, et ta ei tee rohkem kui seitse võistlust.“

Uuel hooajal on kalendris 14 MM-rallit.