„Sama nagu paar päeva tagasi - detailid ja pisiasjad. Üks punkt siit, teine sealt... tegelikult võitlesime ja väärisime. Nõme on kaotada, kui oled terve mängu mängus. Nad läksid kuus punkti ette, tulime järgi. Maik[-Kalev Kotsar] pani hästi, [Siim-Sander] Vene pani väga hästi ja hoidis meid mängus. Kurb. Rõvedalt kahju,“ ütles koondise mängujuht Kerr Kriisa Delfile.

Eesti oli alates teise veerandi algusest tagaajaja rollis. Eestil oli võimalus 9 sekundit enne lõppu jõuda viigini, ent 67:70 seisult tabas Janari Jõesaar kolmest vabaviskest kaks. Päris lõpusekundeil sai palli Kristian Kullamäe, aga tema keskjoonelt teele saadetud kolmene ei sopsanud ning nii leppis sats 70:73 kaotusega.

Kriisa väitel nad aukartust vastase ees ei tundnud. „Eile peale õhtusööki sai räägitud, et nad pole midagi erilist. Tegelikult polnudki. See närib. Tuleb jälle öelda, et oli hea kogemus,“ ütles Kriisa, kes ise viskas viis punkti (visked platsilt 1/11) ja andis neli korvisöötu.

Kriisa rääkis lisaks, kuidas nad hoidsid vastased 73 punkti peal, mis kohtades korvpallijumal eestlasi ei soosinud ning miks Siim-Sander Vene kõrval teiste meeste kaugvisket väga hästi ei sopsanud. Vaata lähemalt videost.