Varik ja Kunnas alustasid etappi ilusti juba laupäeval, kui kvalifikatsioonisõidus õnnestus võtta teine koht Koen Hermansi ja Nicolas Musseti järel (Holland/Prantsusmaa). Kolmandana lõpetasid A grupi sõidu hollandlased Gert van Werven ja Ben van de Bogaart. B grupi kvalifikatsioonisõidus tegid väga ilusa tulemuse Gert Gordejev ja Kaspars Stupelis, kes tulid finišisse kolmandana. Esimeseks tulid Etienne Bax ja Ondrej Cermak (Holland/Tšehhi) ja teiseks Marvin Vanluchene ja Robbie Bax (Belgia/Holland).

Esimeses sõidus tegid Varik ja Kunnas väga hea stardi ja avakurvi järel olid nad kolmandal kohal. Sõit ise ei õnnestunud aga kõige paremini ja poodiumikoht jäi lõpuks üsna kaugele. Siiski tuldi finišisse viiendana ja teeniti tähtsaid punkte. Meie paari kahjuks võitsid sõidu aga Bax ja Cermak ning vähendasid vahet üheksa punkti võrra. Teisena lõpetasid sõidu Vanluchene ja Bax ning kolmandana Hermans ja Musset. Väga ilusa sõidu tegid ka Gordejev ja Stupelis, kes tulid finišisse kaheksandana. Läbi lohutussõidu finaalikoha teeninud Ülar Karing ja Oliver Sebastian Lamp lõpetasid sõidu 19. kohal. Tanel Reesna ja Sten Niitsoo jäid 24ndaks.

Teises sõidus ebaõnnestus kahjuks Varikul ja Kunnasel start täielikult ja see tegi hea tulemuse saavutamise veelgi keerulisemaks. Mehed võitlesid aga kogu sõidu jooksul vägevalt ning suutsid lõpuks teisest kümnest koguni neljandale kohale tõusta. Esikoha teenisid Vanluchene ja Bax, teise koha said Hermans ja Musset ning kolmanda koha Bax ja Cermak. Taas tegid suurepärase sõidu ka Gordejev ja Stupelis, kes said kuuenda koha. Punktikohale õnnestus seekord tulla ka Reesnal ja Niitsool, kes lõpetasid sõidu 16. kohal. Karing ja Lamp katkestasid sõidu ja said kirja 24. koha.

Etapi kokkuvõttes teenisid Varik ja Kunnas 34 punktiga neljanda koha. Esikoha said 47 punktiga Vanluchene ja Bax, teise koha 45 punktiga Bax ja Cermak ning kolmanda koha 42 punktiga Hermans ja Musset. Gordejev ja Stupelis olid 28 punktiga kuuendad, Reesna ja Niitsoo 5 punktiga 21. ja Karing ja Lamp 2 punktiga 26. Enne viimast etappi on 197 punktiga liidrikoha Varik ja Kunnas, teisel kohal on 192 punktiga Bax ja Cermak ning kolmandal kohal 170 punktiga Vanluchene ja Bax. Gordejev ja Stupelis on 88 punktiga üheksandal kohal.

Vimane etapp sõidetakse kahe nädala pärast Saksamaal Rudersbergis.