Päev algas kvalifikatsiooniga, millest Uibupuu pääses edasi teise ajaga. Veerand- ja poolfinaalis oli Carmel oma konkurentidest kindlalt üle ning pääses finaali, kus oli vastas tema peamine konkurent kullale Barbara Svabodava.

Kuigi viimasest postist läksid tüdrukud ära võrdse ajaga, siis suutis tšehhitar finisis eestlannat ikkagi kolme sekundiga edestada. Kokkuvõttes oli see Uibopuu jaoks käimasoleva EM-i neljas medal, millest kolm on hõbedased ja üks kuldne. Kuna järgmisest aastast võistleb Uibopuu juba täiskasvanute seas, siis võib tema juunioride karjäärist teha kokkuvõtte. Eestlanna teenis selle aja jooksul 11 noorte tiitlivõistluste medalit, millest neli olid kuldsed, kuus hõbedast ning üks pronksine autasu. Nende saavutustega on Uibopuu vaieldamatult edukaim Eesti noorallveeorienteeruja.

Meeste seas pääses Vladimir Kunitsõn kvalifikatsioonist edasi seitsmenda ajaga. Esimeses ringis oli meie sportlase vastaseks Horvaatia sportlane, keda eestlane ka kindlalt edastas. Veerandfinaalis oli läks Kunitsõn vastamisi ammuse konkurendi, sakslase Wilfred Krausega ning ka teda suutis Eesti sportlane edastada.

Poolfinaalis pidi Kunitsõni tunnistama hilisema võitja Peter Balazs paremust. Eestlasel tuli medali võitmiseks edestada ajaliselt teise poolfinaali nõrgemat. Kuigi Kasahstani sportlane edestas viimases postist Kunitsõni veel nelja sekundiga, siis suur tahe ja tugev lõpuspurt tõid medali ikkagi eestlasele.