Sprindidistantsil peetud võistlusel ujus Räppo ajaga 8.50, mis tähendas, et eestlane sai rattadistantsil sõita liidergrupis. Suur punt oli aga närviline, mistõttu toimus palju kukkumisi. Räppo püsis küll grupi eesotsas, kuid jooksu ajaks oli juba liigselt energiat kulutatud. Koguaeg 52.57 andis eestlasele tema hooaja teisel MK-etapil 47. koha.

„Võistluse peamisteks eesmärkideks oli teha väga hea ujumine ning olla kogu rattadistantsil ja eelkõige enne teist vahetusala eesotsas. Ujumise start küll veidi ebaõnnestus, kuid üldiselt tegin hea ujumise,“ rääkis Räppo peale võistlust.

„Rattas sain kiirelt liidergruppi ja keskendusin enda jahutamisele. Võistlusele paberilt otsa vaadates oli selge, et tuleb jooksuvõistlus. Olukord umbes 50-mehelises liidergrupis oli pingeline. Peale viimast kukkumist paljudest tekkis kaheliikmeline jooksikutegrupp, millest mina kahjuks osa ei saanud. Viimasel rattaringil oli pinge ja intensiivsus veelgi suurem, kuid suutsin rattalt tulla pundi esimeses pooles. Jooksu alguses tundsin kohe, et värskust minus enam ei ole ja langesin järjest tahapoole. Kahjuks jällegi tulemus, mis ei ole minu taseme ja ootuste vääriline. Soov võistelda on suur, kuid tulemused näitavad, et keha vajab väikest puhkust,“ lisas eestlane.

Messias võidutses ajaga 50.14, edestades kolmekordset maailmameistrit Mario Molat nelja ja ameeriklast Matthew McElroyd 11 sekundiga.

Naiste seas pälvis esikoha sakslanna Lisa Tertsch ajaga 55.17. Teise koha sai mehhiklanna Anahi Alvarez Corral (+0.02) ja kolmanda prantslanna Leonie Periault (+0.07).