Võistlust kaheksandalt kohalt alustanud Vips tegi kehva stardi ning loovutas juba esimese ringiga neli kohta. Tänu hästi ajastatud boksipeatusele ja mitme konkurendi katkestamisele õnnestus tal aga oma positsiooni tublisti parandada ning lõpetada sõit seitsmendal kohal.

Võistluse võitis MM-sarja liider Felipe Drugovich (MP). Teine oli Richard Verschoor (Trident) ning kolmas Ayumu Iwasa (DAMS).

Punktitabelis on Drugovichi (231 punkti) edu lähima jälitaja Theo Pourchaire'i (163 p) ees juba 68 punkti. Kuus silma lisaks kogunud Vips (99 p) kerkis kaheksandaks.

Vormel-2 sarja hooaja eelviimane etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Monza ringrajal.

Kui blogi ei avane, siis palume lehekülge värskendada.

Enne sõitu:

Ajasõidu võitis MM-sarja liider Felipe Drugovich, kellele järgnesid Jack Doohan, Logan Sargeant ja Richard Verschoor. Vips kaotas Drugovichile 0,7 sekundiga ning sai kaheksanda koha.

Sprindivõistlust kolmandalt kohalt alustanud Vips langes esimese ringiga viiendaks ning paraku tal enam oma positsiooni parandada ei õnnestunudki. Sõidu võitis eestlase tiimikaaslane Marcus Armstrong. Talle järgnesid Clement Novalak, Dennis Hauger ning Liam Lawson.