Inter asus mängu küll 21. minutil Marcelo Brozovici väravast juhtima, kuid pärast seda rullus lahti tõeline Rafael Leao jõudemonstratsioon.

23-aastane ründaja võttis ohjad enda kätte ning viigistas 28. minutil kohtumise seisu, kui murdis pärast Sandro Tonali läbisöötu karistusalasse ja lõi palli terava nurga alt posti kõrvale. Teise poolaja alguses leidis Leao täpse sööduga Olivier Giroud', kes viis Milani juba 2:1 juhtima ning 60. minutil oli portugallane uuesti aktsioonis, kui purjetas kolmest Interi kaitsemängijast mängleva kergusega mööda ja suunas palli väravavahile püüdmatult võrku.

Inter ei olnud aga veel püssi põõsasse heitnud ning vahetusest sekkunud Edin Dzekol kulus kõigest kolm minutit, et kaotusseis 67. minutil minimaalseks vähendada. Kuigi viimased paarkümmend minutit möödusid täielikult Interi kontrolli alla, siis väravavaht Mike Maignanist neil enam palli mööda lüüa ei õnnestunud, mis tähendas, et hooaja esimese derbivõidu sai kirja Milan.

Kohtumise tipphetked:

Milani sai kahe viigi kõrvale kolmanda võidu, mis annab neile liigatabelis teise koha. Hooaja kolmanda kaotuse saanud Inter jätkab aga kuuendal tabelireal.

Tabeliseis: