Kreeka dikteeris esimest poolaega ja pikemaks pausiks oldi ees 47:40. Nende liider Giannis Antetokounmpo oli selleks ajaks visanud 15 punkti ja võtnud 7 lauapalli.

Kolmanda veerandi alguses kasvatas Kreeka edu 59:45 peale, millele Itaalia vastas 9:0 spurdiga. Seejärel taastas Kreeka kahekohalise eduseisu, kolme veerandi järel oli seis 71:57.

Viimastel minutitel suutis Itaalia kaotusseisu oluliselt vähendada ja tekkis isegi väike lisaajavõimalus. Itaalia liider Simone Fontecchio sai viimasel rünnakul visata raskest positsioonist kolmest, aga ei tabanud. Lauapall kukkus Stefano Tonutile, aga ka tema kaugvise läks mööda.

Antetokoumnpo arvele jäi lõpuks 25 punkti, 11 lauapalli ja 3 söötu. Koos temaga Kreekat vedanud Tyler Dorsey jõudis kuue tabava kaugviske toel 23 punktini.

Itaalia kasuks viskas Fontechhio 26 punkti.

Kreekal on kahest mängust kaks võitu. Nad on lisaks Itaaliale alistanud ka teise eeldatava põhikonkurendi Horvaatia ja teinud suure sammu alagrupi võidu suunas. Itaalial on lisaks laupäevasele kaotusele kirjas võit Eesti üle.