Ootamatult tekkis juba ostetud Itaalia ja Eesti mängu piletitele järelturg. Nimelt ei jõudnud mitmed fännid lennufirmade probleemide tõttu Milanosse kohale. Sealjuures tegid nahka erinevad lennufirmad.

„Kuna AirBaltic müüs oma lennu 19 inimesega üle, siis täna õhtusele mängule kahjuks ei jõua. Sellega seoses müün oma kaks itaaliaga mängu piletit ühele õnnelikule ära. Üks pilet 45 eurot,“ kirjutas sotsiaalmeedia korvpalligrupis Martin.

Teises sarnases grupis oli sama portsu otsas teinegi eestlane Joosep, sealjuures tema ei kasutanud teps mitte Baltimaade lennufirmat ja häda tabas tervet seltskonda. „Koostöös Lufthansaga on tänasele mängule pakkuda 3-4 kõrvuti kohta C23 sektorisse,“ ütles 40 euroga piletid müüki pannu.

Nimelt teatas Saksamaa lennufirma Lufthansa sel nädalal, et tühistab pilootide streigi tõttu reedel 800 lendu. Lufthansa streigi aje on loomulikult raha - nimelt nõuab ametiühing enam kui 5000 piloodile enam kui viie protsendilist palgatõusu. Ära jäid ka kaks Frankfurdist Eestisse saabuma pidanud ja vastassuunalist lendu.