Tegemist on suurima trahviga, mis senisel turniiril ühelegi mehele või naisele on välja jagatud.

Kyrgios sülitas omaenda treenerite nurga poole ja sõimas üht taustajõudu, kes tema arvates teda piisavalt ei toetanud.

Prantslane Adrian Mannarino (ATP 45.) on saanud esimese ringi matši eest 4000 dollarit trahvi, tema kaasmaalane Corentin Moutet (ATP 112.) kvalifikatsiooni kolmanda ringi eest 3500. Lisaks on veel viis meest – Yoshihito Nishioka, Denis Shapovalov, Fabio Fognini, Lorenzo Musetti ja J.J. Wolf – saanud 3000 dollarit trahvi. Wolfiga kohtub Kyrgios kolmandas ringis.

Naistest on esimese ringi matši eest saanud suurima trahvi Tokyo olümpiavõitja Belinda Bencic (WTA 13.), keda karistati 5000 dollariga reketi peksmise eest. Šveitslanna on pääsenud turniiril kolmandasse ringi, alistades sakslanna Andrea Petkovici ja rumeenlanna Sorana Cirstea.

3000 dollarit peavad turniirile erinevatel põhjustel tasuma Läti esireket Jelena Ostapenko, valgevenelanna Lidzyia Marozava, venelanna Jekaterina Aleksandrova, ameeriklanna Elizabeth Mandlik ja prantslanna Chloe Paquet, 2500 dollarit britt Heather Watson.

Huvitava asjaoluna paistab akrediteeritud ajakirjanikele kättesaadavaks tehtud trahvilistist välja, et kui võistlusmatšides on agressorriikide esindajatel lipud ja riigid eemaldatud, siis trahvi tehakse neile ikka kui Venemaa ja Valgevene sportlastele.