25-aastane Greensmith sai oma esimese WRC2 klassi võidu 2019. aasta hooajal Kreeka etapile sarnasel Türgi rallil. Ka möödunud aasta sügisel peetud Kreeka ralli läks Greensmithi jaoks hästi, kui ta sai viienda koha.

„Kreekas on meil hea võimalus korralik tulemus saavutada. Teame, et meie auto töötab seda tüüpi teedel hästi. Meie auto on tehnilistel kruusalõikudel tugev,“ sõnas Greensmith WRC koduleheküljel.

Britt lisas, et neil tuleb viimase aja ebaõnnestumine unustada. „Meil ​​on meeskonnana tõesti raske olnud. Ma arvan, et oleme punktis, kus tiim peab lihtsalt olukorra taastama, enne kui hakkame Kreeka rallile keskenduma.“

Lisaks Greensmithile sõidavad Kreekas M-Spordi masinaga legendaarne Sebastien Loeb, Craig Breen, Pierre-Louis Loubet ja Jourdan Serderidis. Eelmisel rallil raske avarii teinud Adrien Fourmaux' autot ei suudetud Kreeka etapiks korda teha.

M-Sport on enne Kreeka etappi meeskondlikus arvestuses kindlalt viimane. Kui Toyotal on 381 ja Hyundail 293 punkti, siis M-Spordil kõigest 189 silma.

Kreeka MM-ralli peetakse 8.-11. septembril.