Manchester City ei jätnud koduväljakul Nottingham Forestile mingit sõnaõigust ning Erling Braut Haalandi kübaratriki toel asuti kohtumist juba avapoolajal 3:0 juhtima. Norralase jaoks oli ühtlasi tegu teise järjestikuse mänguga, kus tal õnnestus kolmel korral skoori teha. Teisel poolajal sai kaks tabamust kirja ka Julian Alvarez ning ühe värava lõi Joao Cancelo.

Liverpoolil aga neljapäeva hilisõhtul sedavõrd libedalt ei läinud ning hooaja kolmas viik oli kõigest sekundite küsimus. Newcastle'i hiljutine rekordtäiendus Alexander Isac viis oma debüüdil külalised 38. minutil juhtima ja kuigi Liverpoolil õnnestus kohtumine tänu Roberto Firmino 61. minuti väravale viigistada, siis vägisi tundus, et mõlemad meeskonnad lahkuvad Anfieldilt viigipunktiga.

Nii aga ometi ei läinud, sest kaheksandal lisaminutil kasutas vahetusest sekkunud Fabio Carvalho Newcastle'i karistusalas tekkinud segaduse oskuslikult ära ja tõi Liverpoolile hooaja teise võidu.

Viie vooru järel jätkab Premier League'is ainsana täiseduga Londoni Arsenal, kes alistas eile koduväljakul 2:1 Aston Villa. Manchester City hoiab 13 punktiga teist kohta ning Liverpool on kaheksa punktiga viiendal tabelireal.

Tabeliseis: