Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva tungisid neli tulirelvade ja raudkangidega varustatud isikut Barcelonas asuvasse Aubameyangi koju. Varaste saagiks langesid Aubameyangi mitmed väärisesemed. Röövlite eesmärgiks oli lahti saada ka Aubameyangi kodus asuv šeif ning nii asuti vutimeest intensiivselt ähvardama. The Athleticu teatel lõi üks röövlitest Aubameyangi raudkangiga vastu nägu ning vutimees murdis selle tagajärjel lõualuu.

Lõpuks langeski kurjategijate saagiks kogu šeifi sisu koos seal sees olnud vääriskivide ja ehetega. Koos vutimehega olid kodus ka tema kaks last ja abikaasa Alysha Behague. Väidetavalt löödi ka Behague'i, kes arstiabi ei vajanud.

Kolmapäeva õhtul kommenteeris Aubameyang sotsiaalmeedias esmakordselt juhtunut. „Suur tänu kõikidele sõnumite eest,“ alustas Aubameyang. „Pühapäeva õhtul murdsid vägivaldsed argpüksid meie koju ning ähvardasid minu perekonda ja lapsi, sest soovisid asju varastada.“

„Nad vigastasid mu lõuga, aga küll ma sellest kiiresti taastun. Jumal tänatud, et keegi teine viga ei saanud,“ jätkas ta. „Raske on mõista ja kirjeldada tunnet, et me ei tunne oma kodus end ohutult, aga saame perega koos sellest üle.“

Aubameyang liitus Barcelonaga talvel ning seejärel on ta klubi eest saanud kirja 24 mängu ja 13 väravat. Enne seda pallis ta Londoni Arsenalis, kus lõi aastate jooksul 163 mänguga 92 väravat.