Mängu esimese servimurde tegi Williams alles avaseti üheksandas geimis, kuid kaotas siis kohe ka enda servigeimi. Kiire lõppmängu saatuse otsustas Willimsi minimurre, millest ta 5 : 3 juhtima asus.

Teine sett algas Kontaveiti kahe järjestikuse servimurdega. Kahes järgmises geimis ei suutnud kumbki naistest oma servi hoida ja nii pääses Kontaveit juba 4 : 1 juhtima. Serena käis kahe seti vahel tualetis ning kui tagasi tuli, oli justkui uuesti ärganud. Kontaveit jäi 1 : 4 ja 2 : 5 kaotusseisu ning kaotas siis oma viimase servigeimi nulliga.

Kaks ja pool tundi kestnud mängus lõi Serena 11 serviässa ja tegi 6 topeltviga, Kontaveitil kogunes mõlemaid 5. Esimese servi näitajates jäi Williams õige napilt peale: esimese servi õnnestumine 64% vs 61%, esimese servi punktid 73% vs 70%. Võit tuli sellest hoolimata, et ta teise servi punktides 33% - 44% alla jäi. Mõlemad realiseerisid viis murdepalli, Serenal tekkis murdevõimalusi 12, Anetil vaid üks vähem.

37 äralöögi kõrval tegi Williams 40 lihtviga. Kontaveit sai kirja 32 äralööki ja 27 lihtviga. Kõikidest punktidest võitis Williams 101, Kontaveit 100.

Kolmandas ringis ootab Williamsit mäng austraallanna Ajla Tomljanoviciga (WTA 46.). Kontaveit astub neljapäeval uuesti väljakule paarismängus, kus tema partneriks on ameeriklanna Shelby Rogers. Edu korral võib Kontaveit veelkord Serenaga vastamisi minna. Serena mängib nimelt paarismänguturniiri koos oma õe Venusega.

Kaia Kanepi jätkab turniiri samuti neljapäeval, minnes 5. väljaku päeva viimases ehk neljandas matšis vastamisi maailma kuuenda reketi Arina Sabalenkaga. Esimene mäng sel väljakul algab Eesti aja järgi kell 18. Kõigi eelduste kohaselt jääb Kanepi teise ringi matš Eesti aja järgi reede varahommikusse.

Kui blogi kohe ei avane, oota veidi või uuenda palun lehte!