19-aastane britt on mulluse US Openi triumfi järel suure slämmi turniiridel esinenud kahvatult. Tänavu langes ta nii Austraalia kui ka Prantsusmaa lahtistel ning Wimbledonis konkurentsist teises ringis. Nüüd US Openil juba esimeses ringis.

Avaringis pidi kaotuse vastu võtma ka tänavu Wimbledonis triumfeerinud Kasahstani esindaja Jelena Rõbakina. US Openil 25. asetuse saanud Rõbakina jäi avaringis 4:6, 4:6 alla prantslannale Clara Burelile.

Turniir sai täna hommikul läbi ka kahekordse US Openi võitja Naomi Osaka (WTA 44.) jaoks, kes kaotas avaringis ameeriklannale Danielle Collinsile (WTA 19.) 6:7 (5), 3:6.

2020. aasta Australian Openi võitja Sofia Kenin (WTA 327.) komistas sakslanna Jule Niemeieri (WTA 108.) otsa, kes Wimbledoni teises ringis lülitas mäletatavasti konkurentsist Anett Kontaveidi. Niemeieri võidunumbrid olid 7:6 (3), 6:4.

Meeste turniiril alustas oma avamängu kehvasti Rafael Nadal, kes jäi avasetis austraallasele Rinky Hijikatale alla 4:6. Järgmised kolm setti võitis Nadal aga 6:2, 6:3, 6:3. Teises ringis kohtub Nadal itaallase Fabio Fogniniga.