„Esiteks pean ütlema, et Kanepi mängis väga hästi,“ tunnustas Martincova pressikonverentsil endast kümme aastat vanemat vastast.

„Esimesed paar geimi oli mäng väga kiire. Sealt edasi tegi ta üha vähem vigu ning pani mulle suure surve peale. Ta üritab esimest palli lüüa nii kõvasti kui võimalik ning servib väga hästi. Tõrjegeimides on tema vastu raske.“

„Esimene sett oli väga tasavägine. Mul olid tema servil mõned võimalused. Mul oli edu sees, tal jäi serv teise servi peale, aga ma tegin vea. Ta servis mulle otse kehasse, ma üritasin lihtsalt palli mängu jätta. Mul oli üks-kaks võimalust. Kui sa neid selliste mängijatega ära ei kasuta, siis sulle rohkem võimalusi ei anta,“ jätkas Martincova.

Teise seti alguses oli Martincova silmnähtavalt veel endast väljas, peksis reketit ja pahandas endaga kõval häälel. „Ma lihtsalt tundsin, et mul oli võimalus. Üritasin teiseks setiks valmis olla, aga see on raske, kui nii tasavägine sett käest läheb,“ lisas ta.

Tšehhitar teab nüüd enda sõnul, mida järgmine kord Kanepiga kohtudes paremini teha. „Rääkisin sellest juba oma treeneriga. Kui ta mängib oma parimat tennist, on teda raske võita. Aga täna ei olnud minu parim päev. Pidin endaga kõvasti võitlema. Järgmine kord pean... Ei, mitte ei pea, vaid järgmine kord olen ma temaga kohtudes kindlasti paremini valmistunud,“ ütles Martincova.

Kanepi järgmise ringi vastane on maailma kuues reket Arina Sabalenka. Mida Kanepi oma mängu, hiljutise vigastuse ja teise ringi kohtumise kohta ütles, loe lähemalt siit!