Pihel räägib Jalkale omaenda jalgpalliseostest (ta on FC Kuressaare eest mänginud peaaegu sada mängu!), tööpõhimõtetest ja sellest, kuidas valmib koondise menüü – esmalt paberil ja seejärel juba köögis.

Teises suures intervjuus läheb ajas 25 aastat tagasi Soome koondise eest enam kui sada mängu pidanud ründaja Jonatan Johansson – just 1997. aasta kevadel vahetas ta Soome jalgpalliüldsuse šokiks Turun Palloseura särgi FC Flora oma vastu ning tegi Eesti liigas poolaasta, mida mäletatakse siiani. Johanssoni karjäär võttis Florast lahkumise järel sisse uhked tuurid – muuhulgas mängis ta Rangersis ja sai platsile ka Inglismaa Premier League’is. Soomlase poolaastat Floras meenutavad lisaks talle endale ka Aivar Pohlak ja Marko Kristal.

Persoonidest saavad sõna veel Welco legend ja edukas restoranipidaja Mikk Valtna, samuti heidetakse pilk Mihkel Uibolehe ja Toomas Vara omapärastele „kõrvalhüpetele“ – vutiliidu arendusdirektor Uiboleht võtab sageli sõna võrkpallisaadetes, volleliidus tegutsev Vara aga on tuttavaks näoks ja hääleks hoopis jalgpallifännidele.

Mängijaks luubi all on SPALi ja Eesti noortekoondise keskkaitsja Andreas Vaher, ajaloorubriigis on varasemate MM-finaalturniiride kokkuvõtete seeria jõudnud 2010. aasta turniirini. Postritel on Sander Puri, Artur Pikk ja värskelt Euroopa meistriks kroonitud Inglismaa koondis.