Saatejuhtidel on suvega tarkust veelgi juurde tulnud. Tundub võimatu, et palju siis ühe väikese peakese sisse tarkust mahub, aga kui on kummipea... siis ikka mahub lõputult. Kerge eneseiroonia ei tee kunagi paha.

Kullamäe on endiselt Pärnu Sadama abitreener, Talts Tartu Ülikool/Maks&Mooritsa spordidirektor ning Jurtšenko suhestub rohkemal või vähemal määral Tallinna Kalev/Audentesega, mis on läbi elamas olulisi muutusi.

Hooaja esimeses saates keskendutakse suuresti koondiste temaatikale. Mitte ainult rahvusmeeskonna tegemistele, mis on küll peamine fookus, aga ka noortekoondiste suvistele Euroopa meistrivõistluste turniiridele. Noortega seoses kerkib esile mitu olulist tähelepanekut, mis ajab vanematel härradel pulsi korralikult ülesse.

Eesti U20 koondisega A-divisjoni pääsemise eest saab kiidulaulu kuulda Alar Varrak, kes on kõvem treener kui Heiko Rannula ja Andres Sõber kokku.

Võtame kokku Eesti rahvusmeeskonna suvised tegemised, alates juunikuistest valikmängudest ning arutleme Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri ootuste üle. Teeme ennustusmängu, kus saavad kaasa lüüa kõik kuulajad-vaatajad. Mitmendal kohal lõpetab Eesti koondis alagrupimängud, kus vastasteks Itaalia, Ukraina, Horvaatia, Suurbritannia ja Kreeka. Saatejuhid teevad ka omapoolse ennustuse. Pane vastus teele aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee, õigesti vastanute vahel loosime välja saate peatoetaja PAF-i auhinnakomplekti.

Kuna sel hooajal tehakse „Pihtas Põhjas“ podcast'i liikuva pildiga, on saates uus rubriik – PILT JUTUSTAB. Korvpalliga seotud hetked, mille juurde annab rääkida ägeda loo. Esimesel korral piilume aastasse 2001, mis on omakorda vägagi seotud tänase päevaga.

Head vaatamist ja kuulamist ning elame Eesti koondisele Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril tuliselt kaasa nii Milanos kohapeal kui ka siin Eestis. Koondis teeb avalöögi 2. septembril, vastaseks Itaalia.

1x
00:00