Meeste arvestuses pälvis CFC Spordiklubi koosseisus Rando Marten Evendi, Artur Kupp ja Gert Jõeäär esikoha ajaga 1:45.06. Neist 57 sekundi kaugusele jäi Kalevi Jalgrattakool koosseisus Lauri Tamm, Gleb Karpenko ja Markus Mäeuibo. Kolmanda koha saanud Hauka Veloklubi II koosseisus Karl Pruuli, Ove Lillmaa ja Romet Niilus kaotas võitjatele üheksa minuti ja 31 sekundiga.

Meestega koos võistlesid ka seeniorklassi ratturid. Absoluutarvestuses oligi kõige kiirem Hauka Veloklubi I tiim koosseisus Mihkel Kannimäe, Martin Parv ja Taavi Kannimäe ajaga 1:44.18. Hõbemedali said kaela CC Rota Mobilis I meeskonna ratturid Margus Malva, Andre Kull ja Imre Ojavere (+4.10) ja pronksi A&T Spordiklubi sõitjad Marko Pohl, Tarmo Neemela ja Magnus Krusemann (+5.45).

Naiste klassis olid parimad Pelotoni naised Laura Lepasalu ja Janelle Uibokand ajaga 41.55. Neist 21 sekundi kaugusele jäid Haanja Rattaklubi sõitjad Mari-Liis Mõttus ja Anne Niilus ning kahe minuti ja kümne sekundi kaugusele Hawaii Express naiskond koosseisus Sille Puhu ja Merilin Metsalu.

Tütarlaste seas võidutses CFC Spordiklubi I võistkond koosseisus Maribel Rannala ja Karolin Surva, kes said ajaks 22.02. Hõbemedali teenisid Kalevi Jalgrattakooli I tiim koosseisus Zlata Broniševskaja ja Annabrit Prants (+0.15) ning pronksi Kalevi Jalgrattakooli II tiim koosseisus Linda Lensment ja Marii-Isabel Allikberg (+0.17).

Noorte sõidus krooniti Eesti meistriks CFC Spordiklubi I võistkond koosseisus Riko Tammepuu, Sebastian Suppi ja Oskar Küüt ajaga 27.25. Teise koha teenis Kalevi Jalgrattakooli I tiim koosseisus Richard Rüdnva, Märt Laansoo ja Oliver Mätik (+0.31) ja kolmanda CFC Spordiklubi II tiim koosseisus Ron Rooni, Karel Gustav Rei ja Martti Lenzius (+0.41).