Antony Matheus dos Santos sai jalgpallihariduse Sao Paulo klubis. 2020. aastal liitus brasiillane Ajaxiga, kus ta on 82 mänguga löönud 25 väravat. Hollandi kõrgliigas on tal 57 mänguga kirjas 18 väravat ning 14 resultatiivset söötu. Brasiilia koondise eest on Antony löönud üheksa mänguga kaks väravat.

United on noort ääreründajat jahtinud pikalt. Antony soovis Inglismaale tuua just klubi uus peatreener Erik ten Hag, kes Antonyga viimased kaks hooaega koos Ajaxis töötas. Jalgpalliturul toimuvaga detailselt kursis oleva Fabrizio Romano teatel on kõik osapooled nüüdseks tehingu tingimuste osas kokkuleppele jõudnud ning üleminek saab ametlikuks sel nädalal.

Romano teatel maksab United noore ründaja eest 95 miljonit eurot, koos boonustega kasvab summa saja miljoni euroni. United on ajaloos rohkem maksnud vaid Paul Pogba eest, kelle eest käidi 2016. aasta suvel Torino Juventusele välja 110 miljonit eurot.

United on suvel soetanud Feyenoordist Tyrell Malacia, Ajaxist Lisandro Martinezi, Madridi Realist Casemiro ja vabaagendi staatuses olnud Christian Erikseni.