M-Spordi jaoks on viimased rallid olnud suureks pettumuseks. Soomes oli meeskonna parimana Gus Greensmith seitsmes. Belgia rallil ei jõudnud ükski Fordi sõitja punktidele.

Halbu uudiseid on tulnud ka Belgia ralli järel. Adrien Fourmaux lõhkus Belgias Fordi masina nii õnnetult ära, et 8. - 11. septembrini toimuvaks Kreeka ralliks seda korda ei saadagi. Kreeka ralliks valmistumine ei möödunud probleemideta ka vanameistri Sebastien Loebi jaoks, kelle testipäev lõppes piduriprobleemide tõttu enneaegselt.

„Peame halvad rallid selja taha jätma, fookuse taas üles leidma ja edasi liikuma,“ rääkis meeskonna juht Millener WRC kodulehe vahendusel. „Olukord on keeruline. Kõik tehases ja meeskonnas töötavad täie hooga, aga sellised rallid nagu viimane (Belgia) panevad sind proovile.“

„Teame, mida teha. Peame paremaks saama. Mitte keegi pole tulemustega rahul,“ tunnistas Millener. „Me ei saa unustada, et selle autoga võideti alles mõned kuud tagasi MM-ralli. Seega pole masin halb,“ viitas Millener Loebi triumfile hooaja avaetapil Monte Carlos.

M-Spordi sõitjatest on Craig Breen parimana üldarvestuses kuuendal kohal. Ta kaotab viiendal kohal olevale Toyota sõitjale Takamoto Katsutale 28 punktiga.