Tänavuse rogaini MMi maastik hõlmas Ida-Sudeedi mäestikku, kus kõrgused ulatusid ca 500 meetrist üle 1400 meetri. Raja kontrollpunktid asusid mõlemal pool Tšehhi ja Poola piiri. Maastikku ilmestasid mitmed järsud nõlvad erineva läbitavusega metsaga, seejuures kuusenoorendikud olid kohati väga raskesti läbitavad. Võistlusele lisas vürtsi reede õhtul mägedes sadanud äikesevihm ja rahe, mis muutis mitmed mägirajad ojadeks.

Naisvõistkondade arvestuses said Eesti naistiimid kaksikvõidu. Maailmameistriteks tulid Mariann Sulg ja Maris Terno, kes mullu Otepääl toimunud rogaini EMil said hõbemedalid. Mariann on varem rogaini MMidel võitnud ühe hõbeda ja kaks pronksi, ent rogaini maailmameistriteks pole Eesti naisvõistkonnad varem tulnud. Kõige napima vahega jäid seekord hõbedale Piibe Tammemäe ja Reeda Tuula-Fjodorov. Pronksi sai Tšehhi duo Zuzana Weissova–Jana Balcarova.

Meesvõistkondade seas ei õnnestunud kahekordsel (2014 ja 2019) rogaini maailmameistril Timmo Tammemäel seekord tiitlit kaitsta. Timmo koos Sander Linnusega, kes mullu Otepääl tulid Euroopa meistriks, jäid seekord hõbedale. Maailmameistriteks tulid Andris Ansabergs (Läti) ja Albert Herrero Casas (Kataloonia). Pronksi said Jevgenii Tsyren ja Yurii Komenotrus Ukrainast. Vaid minimaalse punktivahega jäid neljandaks Sander Mirme ja Riivo Roose.

Eesti võistkonnad võistsid medaleid ka juunioride ja veteranide vanuseklassides.

Juunioride segavõistkondade klassis XY tuli Eestisse teine kaksikvõit. Kulla võitsid Liis Siigur, Karl-Martin Voovere ja Hannes Kuslap. Hõbeda said samas klassis Brita Ploompuu, Sander Pritsik ja Jaan Viirmann.

Veteranide (40+) segavõistkondade klassis XV võitsid kulla Laidy Proosväli, Aivo Kaljumäe ja Roland Truus. Superveteranide (55+) segavõistkondade klassis XSV võitsid kulla Anneli ja Andrus Rämmann. Ultaveteranide (65+) segavõistkondade klassis XUV said hõbeda Ene Sulg ja Sulev Kuiv.

Naisveteranide klassis WV said pronksi Riikka Ploompuu ja Ehtel Taevere. Meessuperveteranide klassis MSV said pronksi Antti Roose ja Toomas Laur.

Medalisaagi poolest oli Eesti tänavuse rogaini MMi edukaim riik. Kõigi võistlusklasside peale kokku mängus olnud 45-st medalikomplektist võitsid Eesti tiimid kümme, edestades kodumaastike eelist kasutanud tšehhe ühe ning Karpaatide kogemustega ukrainlasi kolme medaliga. Kokku jagus rogaini MMi medaleid seekord 11 riigi rogainijatele. Lisaks Eestile, Tšehhile ja Ukrainale jõudsid medaliriikide sekka ka Läti, Hispaania, Austraalia, USA, Soome, Austria, Leedu ja Suurbritannia.