Soomlane tunnistas, et ootab veel Sébastien Ogier`otsust, et teada saada, kas prantslane kavatseb ka uuel hooajal jätkata.

WRC-sarja üleminekuturg paistab kujunevat rahulikuks, sest enamusel sõitjatel on uueks aastaks juba lepingud olemas. Ainus küsimärk tundub olevat Hyundai piloodi Ott Tänaku kohal, kelle osas spekuleeritakse võimaliku üleminekuga M-Sporti. Arvestades aga selle tiimi ressursside nappust, tundub ebatõenäoline, et eestlane koliks Ford Puma Rally1-auto rooli, kirjutab Prantsusmaa portaal Auto Hebdo.

„Meie oleme oma tööjõuga rahul,“ sõnas Latvala. „Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans sõidavad hästi ning nende omavaheline suhtlus on hea. Juba sel hooajal kolm poodiumikohta saanud Esapekka Lappi vastab meie ootustele ja pole põhjust temaga koostööd 2023. aastaks mitte pikendada. Kas ta on ka täiskohaga sõitja, ei oska täna öelda. Peame Sébastien Ogier'ga arutama, et saada teada, millised on tema soovid järgmiseks aastaks. Mina olen endiselt veendunud, et Sébastien on jätkuvalt väga kiire ja et ta suudab alati võidu nimel võidelda.“