Intsident leidis aset esimese veerandaja keskel, kui Kriisa polnud rahul sellega, et Doncic läks pärast Siim-Sander Venele vea tegemist kohtunikega asja arutama.

Video:

„Polnud midagi erilist. Me oleme noor meeskond, nagu kõik teavad. Me ei lase endale peale astuda. Siis oleks me võinud Eestisse jääda ja mitte üldse tulla. Me oleme underdog'id. Kui keegi meile midagi ütleb, siis ütleme vastu. Doncic näitas, et tema pähe on päris lihtne pääseda, aga ta on hea mängija,“ andis Kriisa pressikonverentsil mõista, et mingit aukartust ta Doncici vastu ei tundnud.

Lisaks korvpalliportaalile Basketnews noppis teema üles ka tuntud korvpalliajakirjanik David Hein, kes oli Kriisa käitumisest vaimustuses. „Olen temaga täiesti nõus. Soovin, et ta mängiks Euroopas, sest ma lihtsalt armastasin tema kajastamist ANGT-s (Euroliiga noorteturniiril - toim.),“ viitas Hein ilmselt 2019. aastal Kaunases toimunud etapile, kus Kriisa nimetati Žalgirise särgis turniiri väärtuslikuimaks mängijaks.

Hea õnne korral võivad korvpallisõbrad näha Doncici ja Kriisa duelli uuesti juba Euroopa meistrivõistluste kaheksandikfinaalis. Seda näiteks juhul, kui Sloveenia võidaks B-alagrupi ning Eesti jääks samal ajal C-alagrupis neljandaks.