29-aastase Calderoni jaoks pole tegu sugugi mitte esimese visiidiga vormel-2 sarja, sest ta tegi 2019. aastal Ardeni meeskonnas kaasa ka täispika hooaja. Tõsi, toona Calderonil punktiarvet avada ei õnnestunudki, kuid samas sai temast Bakuu tänavaringrajal esimene naine, kes on kunagi vormel-2 sõitu juhtinud.

„Ma olen väga tänulik ja õnnelik, et saan uuesti võistelda. Poleks eales arvanud, et mulle antakse teine võimalus. Ma tundsin, et mul jäid 2019. aastal mõningad asjad lõpetamata ning olen seega tagasituleku üle väga õnnelik,“ rääkis Calderon.

Vahepealsetel aastatel võistles Calderon erinevates kestvussarjades ning teenis sel hooajal lepingu ka Foyt Enterprise'i IndiCari tiimis, kust ta seitsme etapi järel küll kinga sai. Sellest hoolimata on colombialanna enda hinnangul vormel-2 sarjaks „tuhat korda paremini valmis“ kui eelmine kord.

Suvepausilt naasvat MM-sarja juhib Felipe Drugovich (MP Motorsport), kes on teeninud kümne etapiga 180 punkti. Calderoni tiimikaaslane Enzo Fittipaldi hoiab 100 punktiga neljandat kohta ning eestlane Jüri Vips (Hitech GP) on 85 punktiga kümnes.

Vormel-2 sari jätkub juba sel nädalavahetusel Belgias Spa ringrajal.