Slovacko edenes kahe mängu kokkuvõttes 4:0 paremusega Konverentsiliiga põhiturniirile, kusjuures Sinjavski lõi Tšehhi klubi väravatest koguni pooled ehk kaks.

Korduskohtumist pingilt alustanud eestlane vahetati sisse 65. minutil ning juba kümmekond minutit hiljem lõi ta Jan Kalabišky täpsest söödust võiduvärava.

Video Sinjavski väravast:

Konverentsiliiga alagruppi murdis ennast ka Eesti koondise keskkaitsja Joonas Tamme koduklubi FCSB (Rumeenia), kes alistas eile võõrsil Stavangeri Vikingi 3:1 ning kahe mängu kokkuvõttes 4:3. Tamm tegi kaasa terve kohtumise ja teenis avapoolaja lõpus ka kollase kaardi.

Euroopa liiga otsustavas eelringis oli edukas Karol Metsa leivaisa Zürich (Šveits), kes võitis kordusmängus 1:0 šotlaste Heartsi. Kuna avakohtumisest oli Zürichil all 2:1 võit, siis pääses eestlane koondskooriga 3:1 tugevuselt teises eurosarjas alagrupiturniirile. Mets mängis kaasa kõik minutid.

Nikita Baranovi tööandija Jerevani Pjunik (Armeenia) pidi Euroopa liiga play-off'is tunnistama penaltiseeria järel Moldova klubi Tiraspoli Seriffi 3:2 (0:0) paremust, mis tähendab, et Pjunik jätkab teekonda Konverentsiliiga alagrupis. Vigastusest taastuv Baranov Jerevani klubi koosseisu ei kuulunud.