Viimasel Belgia rallil tegi Breen taas avarii. See oli juba kolmas järjestikune võistlus, kus iirlane täielikult ebaõnnestus.

„Me teame, et Craig on võimeline saavutama häid tulemusi, kuid seda pole viimastel rallidel juhtunud,“ ütles Millener Belfast Telegraphile. „Praegu on tal suur pinge peal ja see avarii tegi tema jaoks olukorra ainult hullemaks.“

Kuigi Breen sõlmis mullu oktoobris M-Spordiga kahe aasta pikkuse lepingu, ei välista Millener selle enneaegset lõpetamist.

„Võtsime Craigi kaheaastase lepinguga, kuid need esitused muudavad meie edasimineku meie partnerite ja sponsorite jaoks keerulisemaks. Peame näitama, et oleme konkurentsivõimelised ja esinema meistrivõistlustel hästi,“ sõnas tiimijuht, kui temalt küsiti Breeni lepingu kohta.

Ta lisas, et Belgia ralli oli meeskonna jaoks kohutav: „Nädalavahetus on olnud natuke katastroof – keegi pole õnnelik.“

Breen keeras Belgias oma masina üle katuse 10. kiiruskatsel. Enne seda hoidis ta viiendat kohta.

Breen on tänavu kogunud 64 punkti ning on parima M-Spordi sõitjana üldarvestuses kuues. Vahe liider Kalle Rovanperäga on juba 139 punkti.

Juttude järgi üritab M-Sport raha kokku kraapida Ott Tänaku palkamiseks, et oleks keegi, kes hea autoga tiitli nimel heitleks.