Calathes sõlmis Fenerbahcega kaheaastase lepingu. Kreeklane mängis viimased kaks hooaega Barcelona ridades. Calathes aitas Barcelona 2021. aastal Hispaania meistriks ja Euroliiga finaali.

Tänavu jäi Barcelona Hispaania meistrivõistluste finaalis alla Madridi Realile. Euroliigas võitis Barcelona pronksmedali. Calathesi keskmised näitajad möödunud hooajal Euroliigas olid 9,4 punkti, 6,1 resultatiivset söötu ja 3,6 lauapalli.

Hispaania meedia kirjutas juunis, et Calathes läks tülli Barcelona peatreeneri Šarunas Jasikeviciusega. Mundo Deportivo andmetel hakkas Calathes uurima võimalusi, kuidas Barcelonast lahkuda, kuigi tal on kehtivast lepingust alles veel üks aasta. Ajaleht kirjutas toona, et Kreeka korvpalluri suhted Jasikeviciusega olevat viimasel ajal tuntavalt halvenenud ning mängija esindajad kuulavad juba Euroopa klubides maad.

Meedias seostati Calathest nii Fenerbahce kui Tel Avivi Maccabiga. Tänasega sai selgeks, et kreeklane jätkab karjääri Türgis.

Calathes on mänginud Ateena Panathinaikoses, Krasnodari Lokomotiv-Kubanis ja Memphis Grizzlieses. Ta tuli Panathinaikosega 2011. aastal Euroliiga võitjaks.