Daily Mail kirjutab, et Unitedi prioriteet on tuua meeskonda Amsterdami Ajaxi brasiillasest ääreründaja Antony ja PSV Eindhoveni samal positsioonil mängiv hollandlane Cody Gakpo ning päris loobutud pole ka mõttest soetada Barcelonast poolkaitsja Frenkie de Jong.

Samuti kaalutakse varianti tugevdada tagalat väravavahtide osas. Trappi kõrval on kandidaatideks veel šveitslane Yann Sommer (Mönchengladbachi Borussia) ja bosnialane Asmir Begovic (Everton).

32-aastasel Saksamaa koondislasel Trappil on Frankfurtiga veel kaks aastat lepingut järel. Antony osas Unitedilt uut pakkumist ootav Ajax on samal ajal avaldanud soovi osta Chelseast ääreründaja Hakim Ziyech.

Antony on ka Ajaxile öelnud, et sooviks klubist lahkuda, kuid väidetavalt lükkas Hollandi meisterklubi eelmisel nädalal Unitedi 67 miljoni naela suuruse (79 miljonit eurot) pakkumise tagasi. Gakpo loodetakse Eindhovenilt kätte saada umbes 38 miljoni naelsterlingiga (45 miljonit eurot).

Old Traffordi publikule tutvustati eile Unitedi uusimat täiendust, Madridi Realilt 82 miljoni euroga ostetud kaitsvat poolkaitsjat Casemirot, kes vaatas mängu Liverpooli vastu VIP-tribüünilt.