Viiel korral Realiga meistrite liiga võitnud 30-aastase Casemiro üleminekusummaks on 60 miljonit naelsterlingit (umbes 71 miljonit eurot), millele võib boonustega lisanduda kuni 10 miljonit naela.

Brasiillane sõlmib Unitediga nelja aasta pikkuse lepingu, mida saab mängija soovil aasta võrra pikendada.

BBC teatel saab Casemirost üks Unitedi enimteeniv mängija. Poolkaitsja on Manchesteri suurklubi neljas suvine ost. Varem oli United soetanud Christian Erikseni, Tyrell Malacia ja Lisandro Martinezi.

ManUtd, mis on Premier League`i alustanud kahe kaotusega, võõrustab esmaspäeval Old Traffordil Liverpooli. Selles mängus Casemiro veel osaleda ei saa.

United tegi Casemiro eest pakkumise pärast seda, kui nende läbirääkimised Juventuse poolkaitsja Adrien Rabiot`ga jooksid mängija nõudmiste tõttu liiva.

Uue poolkaitsja hankimine tähendab ühtlasi, et Manchester United loobub Barcelona keskväljamehe Frenkie de Jongi ostmisest.

2013. aastast Reali kuulunud Casemiro sai Madridi tippklubis kirja 336 mängu ja 31 väravat. Lisaks viiele meistrite liiga karikale võitis brasiillane kolmel korral Hispaania meistritiitli, korra Hispaania karika ning kolmel korral nii UEFA superkarika kui FIFA jalgpalliklubide MM-tiitli.