Kas Narva Transi vastu viigiga piirdunud FC Flora on nüüd ametlikult sattunud raskustesse ja kas tiitliheitlus läheb taas viimaste voorudeni välja? (0:40) Eesti noortekoondis sai omal nahal tunda põnevat uut jalgpallireeglit, mida siinsel turniiril kollaste kaartide kõrval kasutatakse – kas tahaksime sin bin’i („patupesa“!?) näha ka profijalgpallis? (7:50)

Premier League’is mõistagi teemasid jagub. Miks tegi Erling Haaland mängus Bournemouthi vastu vaid kaheksa puudet ning kes suudaks peatada Arsenali? Mis on valesti kahes mängus võiduta jäänud Liverpoolis ning mida uut on öelda järjekordse piinliku kaotuse saanud Manchester Unitedi kohta? Omajagu aega pühendatakse ka Chelsea ja Tottenhami tulisele vastasseisule, mis lõppes mõlema tiimi peatreeneri jaoks punase kaardiga (15:50).

Saate lõpus heidetakse pilk peale ka „Futboliidi“ Premier League’i Fantasy liigale ja muljetatakse teise vooru tulemuste üle (49:50). Lisaks vaadatakse ka seda, kuidas läheb meie lähinaabrite klubidel eurosarjades (53:16).

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

Saatejuhtidega saab ühendust aadressil futboliitpodcast [at] gmail.com!

Liitu Futboliidi Premier League'i Fantasy liigaga - kasuta selleks liitumiskoodi 4zluk või kliki sellel lingil: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/4zluks