Skoori avas 13. minutil Domas Mažeika, kes mängis end karistusala lähistel vabaks ja saatis madala löögi posti kõrvale väravasse.

Eesti elavnes avapoolaja lõpu eel ja ohustas mitmel korral vastaste väravat, kuid tabamuseni siiski ei jõutud ja leedulaste minimaalse eduga siirduti ka vaheajale.

Teise poolaja alguses oli Leedu taas resultatiivne, kui 50. minutil ei õnnestunud eestlastel piisavalt hästi palli oma karistusalast klaarida ning Deividas Lukase löök läks sarnaselt esimesele tabamusele täpselt posti kõrvalt võrku.

Seitse minutit hiljem lahendas Lukas hästi üks-ühele olukorra ja viis oma meeskonna kolme väravaga juhtima. Kohtumise lõppseisu vormistas 63. minutil Armandas Pukevicius, kui kasutas ära Eesti söödueksimuse.

Eesti koondise peatreener Norman Põder tõdes mängujärgses intervjuus, et mängupilt hilisemale lõpptulemusele ei vastanud. „Poiste üle olen uhke, sest me mängisime julgelt ja südamega. Pole neile midagi ette heita. Täna jäime natuke hätta üleminekutel, ei jõudnud võibolla nii kiiresti liinidevahelist tasakaalu taastada kui oleks vaja olnud. Aga poisid tekitasid palju väravavõimalusi ja mis kõige olulisem, mängisid palliga julgelt,“ lausus Põder, vahendab Jalgpall.ee.

Päeva esimeses mängus oli Bulgaaria tulemusega 8:1 üle Moldova noortekoondisest. Järgmisena peetakse turniiril kohtumisi laupäeval, 20. augustil. Kell 13.00 on vastamisi Moldova ja Leedu ning kell 18.00 võõrustab Eesti Bulgaaria eakaaslasi. Mõlemad mängud toimuvad TNTK staadionil.

Piletilevis on müügil turniiripassid hinnaga 5 eurot, mida on võimalik soetada ka kohapeal ning mis tagavad sissepääsu kõigile sõprusturniiri kohtumistele. 2016. aastal ja hiljem sündinutele on sissepääs tasuta.