Enamjaolt Gruusia liigas mänginud 206 cm pikk Gegi esindas eelmisel hooajal KK Tamis (Serbia liiga) ning KK Bratunac (Bosnia ja Hertsegoviina liiga) meeskondi. Bosnia ja Hertsegoviina liigas osales ta seitsmes mängus, kus kogus keskmiselt 14,4 punkti ja 8,6 lauapalli. Gruusia liigas on tema keskmised parimal hooajal olnud 8,8 punkti ja 5,7 lauapalli.

„Mul on väga hea meel liituda TalTechi meeskonnaga. Olen 100% valmis andma enda eest panuse, et meie meeskond võimalikult hästi mängiks. Ootan väga koostööd peatreener Alar Varrakuga ja kohtumist oma uute meeskonnakaaslastega“, ütles 28-aastane Baqradze.

Peatreener Alar Varraku nägemuses aitab Baqradze tugevdada lauavõitlust ning korvialust mängu. „Valikus oli mitmed mängijaid, aga otsustasime valida korvpalluri, kes tunneb euroopaliku mängustiili ja on juba kogemustega mängumees. Tegime ka taustauuringut tema isiksuse kohta ja saime väga palju positiivset tagasisidet erinevatest allikatest, kes kinnitasid, et tegemist on väga tööka ja hea meeskonnakaaslasega,“ kiitis ta.