Esimene tagasilöök tabas Kontaveiti kohe tema teises pallingugeimis, kus ta ei saanud ühtegi punkti ja andis sellega vastasele murde. Kuid kolme geimi pärast sai maailma teine reket murde tagasi, ta asus servima seisult 3 : 4, aga õnnestumisele järgnes eestlanna väga-väga pikk mõõn. Esiteks andis ta käest oma servigeimi ja siis ei saanud Martincova omast silmagi, mistap kaotas Kontaveit 35 minutit väldanud avageimi 3 : 6. Eriti hädas oli Kontaveit oma serviga, mille tõrjumisega vastasel suuri probleeme polnud.

Kahvatu mäng jätkus väikese puhkepausi järel, sest Martincova sai lausa kümme punkti järjest ja tegi kaks murret. Koledal perioodil lausa 18 silma järjest kaotanud ja teises setis 0 : 3 kaotusseisu jäänud eestlanna suutis siiski kõva võitlusega mängu tagasi tulla. Kontaveit keeras edasised pikemad pallivahetused enda kasuks ja võitis lõpuks 52 minutit kestnud teise seti 7 : 5.

Kolmas geim osutus veel kaootilisemaks. Kontaveiti eduseisus 3 : 2 hakkas Cincinnatis sadama vihma, sportlased saadeti varju ning matši tekkis tunnine paus. Sealt naastes sai paremini minema 27-aastane tšehh, kes 3 : 3 seisult murdis Kontaveiti pallingugeimi. Sellele järgnes aga matši pikim geim, kus Kontaveit teenis lausa neli murdepalli, millest realiseeris neljanda. Lõpuks võttiski maailma teine reket maratonmängus oma ja võitis otsustava geimi 6 : 4.

Kontaveit osales öösel ka paarismänguturniiril, kui koos Sloane Stephensiga alistati Caroline Dolehide ja Storm Sanders tänu otsustavale tie-break'ile 6 : 2, 3 : 6, 10 : 8.

Kui blogi kohe ei avane, siis palume uuendada lehte.