20-aastast Solbergi tabas viimane tagasilöök Soome rallil, kus ta tegi avarii juba esimese pika võistluspäeva avakatse esimeses kurvis ning pidi katkestama (Avariid näeb SIIT).

Tänaku sõnul pole Solbergi olukord lihtne, sest Hyundai jäi oma hübriidauto ehitamisega hiljaks.

„Muidugi on mul Oliverist kahju, aga nagu me teame, pole olukord meie meeskonnas just kõige lihtsam, eriti just noorsõitjate jaoks, kes on äsja kõige kõrgemal tasemel sporti astunud. Ka meile kogenumatele on aasta olnud raske, sest auto sai hilja valmis ja katsumusi on olnud igasuguseid,“ ütles Tänak DirtFishi portaalile.

„Sellised väljasõidud [nagu Soomes] pole just kõige mõistlikumad asjad, aga ma arvan, et Oliver ei peaks väga muretsema. See pole täielikult tema süü. Ta peab nüüd lihtsalt iseendale keskenduma,“ lisas eestlane.

Tänakul paluti ka võrrelda oma karjääri algust Solbergi omaga. Eestlane rõhutas, et nii meeskond kui ka ajad olid erinevad.

„Olin sel ajal Malcolmi (Malcolm Wilsoni – toim) meeskonnas ja kui ma midagi sellist tegin, kuulsid kõik pärast seda garaažis. Need olid teised ajad,“ vastas Tänak naerdes, viidates M-Spordi juhi Wilsoni üsna otsekohesele tagasisidele.