Kohtumist läks 19. minutil juhtima Chelsea, kelle eest lõi oma esimese värava Inglismaa liigas keskkaitsja Kalidou Koulibaly. Kui avapoolajal rohkem väravaid ei nähtud, siis puhkepausi järel läksid Stamford Bridge'i staadionil kired lõõmama.

Tottenhami tõi mängu tagasi Taani koondise poolkaitsja Pierre-Emile Højbjergi 68. minuti tabamus. Värava järel läksid Tottenhami peatreener Antonio Conte ja tema Chelsea ametivend Thomas Tuchel esimest korda rüselema. Viimase arvates polnud värav reeglitepärane, sakslane läks vaidlema neljanda kohtunikuga ja asja sekkus Conte. Kuid esiti suutsid meeskonnakaaslased kaks rindu pidi kokku läinud juhendajat lahutada ning vilemees Anthony Taylor karistas neid kollaste kaartidega.

77. minutil viis Reece James taas Chelsea ette, ent kohtumise kuuendal lisaminutil realiseeris Inglismaa koondise äss Harry Kane Ivan Perisici eeltöö.

2:2 päädinud matši järel surusid kaks peatreenerit kätt, ent Tuchel ei laksnud Contet enam lahti, mis ajas itaallase närvi. Sellest tekkis järjekordne massirüselus ja kohtunik karistas sel korral mõlemat juhendajat punase kaardiga.

Chelsea loots Tuchel polnud rahunenud ka pressiga rääkimise ajaks. „Kumbki nende värav poleks tohtinud lugeda! Ainult üks tiim vääris võitu ja see olime meie. Ma ei kujuta ette, kui palju tegid Højbjerg ja [Rodrigo] Bentancur taktikalisi vigu. Ja mis ajast tohib väljakul vastaseid juustest rebida? Need olukorrad vaadati [videokohtunike poolt] üle ja mitte midagi ei tehtud. Totruse tipp!“ põrutas sakslane.

Nii Chelseal kui Tottehamil on kahe vooru järel tabelis neli silma, täiseduga juhivad liigat Manchester City ja Londoni Arsenal.