Topalova murdis Malõgina pallingu esimest korda neljandas geimis, minnes avasetti juhtima 3 : 1. Peale seda bulgaarlanna Malõginal enam üheski geimis üle kahe punkti võita ei lubanud. Seti kõige tasavägisem geim oli tegelikult kolmas, kus Malõgina tuli vastase servil välja 15:40 kaotusseisust ja päästis peale tasamängu veel ühe geimpalli, kuid murdepallini ise ei jõudnud.

Teine sett püsis tasavägine kuni seisuni 3 : 3, mil Topalova taas murdega juhtima läks. Malõgina sai mängu ainsa murdevõimaluse viimases geimis, kuid kaotas siis kolm punkti järjest. Eriti hädas oli Malõgina Potapova kõrgete pallidega ning õiget rohtu bulgaarlanna vastu Eesti kolmas reket täna ei leidnudki.

Topeltvigadest suutis Malõgina hoiduda, kuid ka serviässasid tunni ja 26 minutiga ei tulnud. Topalova lõi kolm ässa ja tegi sama palju topeltvigu. Esimene serv õnnestus Malõginal 59%-liselt, esimese servi punktidest võitis ta 53%. Bulgaarlanna serviprotsent oli pisut madalam (47%), kuid seevastu võitis ta 71% esimese ja 63% teise servi punktidest. Üheksast murdepallist realiseeris Topalova kolm. Kõikidest punktidest võitis Topalova 65, Malõgina 49.

Teise finalisti selgitavad Pärnus poolatar Weronika Falkowska (WTA 334.) ja leedulanna Justina Mikulskyte (WTA 264.), kes peavad hetkel otsustavat setti.