75-aastast Perezi õnnestus Helsingis toimunud UEFA superkarikafinaali päevil küsitleda ühel Reali fännidest, kes ta pärast Frankfurdi Eintrachti 2 : 0 alistamist hotellis kinni püüdis.

Fänn küsis Perezilt, kas ta tooks äkki Ronaldo meeskonda tagasi. „Soetan Cristiano? Jälle? Ta on 38-aastane,“ andis president lühikese vastuse.

Augusti keskpaigaks pole endiselt selge, mis hetkel Manchester Unitedi hingekirja kuuluvast Ronaldost sel suvel saab. Portugali superstaar on andnud mõista, et tahaks pallida tiitleid võitvas klubis, mille alla United tema arvates ei kvalifitseeru. Lisaks ei mängi Manchester United sel hooajal Meistrite Liigas, sest sai Premier League'is kuuenda koha ning peab leppima Euroopa liigaga.

Real, kus Ronaldo veetis kuulsusrikkad aastad 2009–2018, on suvel toonud klubisse Monacost kaitsva poolkaitsja Aurelien Rchouameni (80 miljonit eurot) ning Londoni Chelseast vabaagendist keskkaitsja Antonio Rüdigeri.

Ronaldo leping Unitediga kehtib 2023. aasta juunini. 1985. aasta 5. veebruaril sündinud portugallane on tegelikult 37-aastane.

Vaata videot!