„Lõppude lõpuks ei tundnud keegi selle üle rõõmu, et saime ilusal staadionil hea publiku ees hea mängu. Mängijad on löödud olekuga, sest mängisime väga hea esimese poolaja, aga ei suutnud häid võimalusi väravaks lüüa, et veel ägedam õhtu teha,“ rääkis endine Eesti koondise loots peale eilset võõrsilmängu Soccernet.ee-le.

„Eks jalgpall on olekseid täis, kuhu need kukuvad ja kellele ja kuidas kukuvad, kes rohkem väärivad ja kes on tugevamad. Täna on „mis oleks siis, kui äkki“ mõtteid palju, aga need väga kaugele edasi ei vii. Olen väga uhke selle üle, mida mängijad natuke rohkem kui kuu ajaga korda saatsid.“

Nädal tagasi Tallinnas 0 : 2 kaotanud Paide suutis Belgias oma värava puhtana hoida 62. minutini, mil skoori avas Tallinnaski resultatiivne olnud Portugali ründaja Fabio Silva. Järgmised kaks väravat lõi 72. ja 75. minutil Panama paremkaitsja Michael Murillo.

Paide teenis edukast eurosuvest UEFA solidaarsusmehhanismidena 550 000 eurot ning reisikompensatsiooni 300 000 eurot, mis kulus täismahus võõrsilmängude peale ära, veidi tuli lisa võtta ka esimesest summast.