„Mis ma oskan öelda... Rääkisime riietusruumis, et me mõtleks vaid enda võrkpallile, sest vastane ilmselt ei näita väga imelist taset, peame oma mängu peale suruma. Nad jälgisid meie teekonda ja üritasid ellu viia sellist võrkpalli, nagu me tahtsime. Tasemevahe on liiga suur. Tegime täna lihtsalt oma tööd. Ongi kõik,“ rääkis Soli peale mängu.

Esimest korda selle koondisesuve jooksul käis Eesti eest platsil diagonaalründaja Renee Teppan, kes 16 punktiga oli ka Sinisärkide resultatiivseim.

„Hindan väga seda energiat, mida ta meeskonnale toob. Meie idee oli sel suvel anda mõnedele kogenud mängijatele taastumisaega, sest nad võivad tähtsatel hetkedel anda mängule selge idee. Neil on tagataskus hulganisti kogemusi. Meeskonna jaoks on väga tähtis, et sa saaksid tähtsaid hetki pingevabamalt mängida,“ lisas Soli Teppani kohta.

Valiksari jätkub Eesti jaoks juba laupäeval sama vastase vastu Kalevi spordihallis kell 18. Alagrupi esikoha saatuse otsustav kohtumine toimub kolmapäeval kell 21 Brüsselis Belgiaga.