Zolg on juba teine ameeriklane, kes Võruga on käed löönud. Varasemalt liitus meeskonnaga nurgaründaja Matt Slivinski. Paari nädala pärast 23. sünnipäeva tähistav Zolg on sündinud Californias, kuid esindas Chicago Loyola ülikooli. Möödunud hooajal oli ta oma (ülikooli)meeskonna parim nii kaitsepallide mängimises (188) kui ka ässade arvestuses (35). Tegemist on 190 cm pikkuse mängija jaoks esimese välishooajaga.

Kui eelmine mees oli eestlastele tundmatu, siis järgmist kahte teavad nii mõnedki võrkpallisõbrad. Maksim Sevtsenko (26 a, 189 cm) mängis eelmisel võrkpalliaastal Eesti Maaülikooli ridades esiliigas, kuid temal on olemas ka kogemus meistriliigast, kui kahel hooajal kandis ta Tartu Bigbanki särki.

Kolmas sidemängija on kohalik mees Sten Maask (30a, 181cm), kellel on samuti olemas kogemus kõrgliigast, kui ta esindas aastaid tagasi just Võru meeskonda. Võru Spordikoolis treenerina tegutsev Maask jätkab küll Võru duubelmeeskonna eest mängimist esililiigas, kuid vajadusel tuleb esindustiimile appi.

Oma mõtteid jagas uute meeste kohta ka Võru klubi peatreener Oliver Lüütsepp: „Soovisime palgata heal tasemel Eesti sidemängijat, kuid meie katsed ebaõnnestusid. Pöörasime pilgud välismaa poole ja erinevate variantide hulgast sai Garreti puhul määravaks ohtlik vasak käsi ja hüppelt serv. Lisaks oli meil võistkonnas veel üks ameeriklane. Kahekesi on neil kodusem esimest hooaega Euroopas veeta. Maks ja Sten on esiliigas karastunud mängumehed, kellel mõlemal ka varasem meistriliiga kogemus. Sten jääb klubisiseselt peamiselt küll mängima esiliiga võistkonda, kuid vajadusel ja võimalusel saab esindusmeeskonnale appi tulla.“