Kobe Bryant ja tema 13-aastane tütar Gianna hukkusid 2020. aasta jaanuaris, kui neid transportinud helikopter kukkus alla. Toona sündmuskohale jõudnud politseinikud ja tuletõrjujad tegid hukkunutest aga fotosid ning jagasid neid omavahel. Lõpuks leiti hukkunutest fotosid 28 politseiniku ja 12 tuletõrjuja telefonidest.

„Lähikaadrid hukkunud Giannast ja Kobest olid vähemalt 28 politseiniku ja 12 tuletõrjuja telefonis. Lisaks näidati neid fotosid baarides inimestele ning fotosid näidati ka ühel auhinnagalal,“ kirjutati süüdistuses.

Vanessa Bryanti advokaadi sõnul näidati fotosid 2020. aasta Golden Mike Awards auhinnagalal. Seda olevat seal teinud politseinik Tony Imbrenda. Norwalki baarmen avaldas samuti, et üks politseinik näitas talle fotosid hukkunud Kobe Bryantist.

Vanessa Bryant nõuab kahjutasuna miljoneid dollareid ning tema sõnul tahab ta välistada võimaluse, et tema hukkunud lähedaste fotod võiksid kunagi internetti sattuda.

Samas õnnetuses oli hukkunuid veel. Kaks perekonda jõudsid Los Angelese maakonnaga juba kokkuleppele ning neile makstakse kahjutasudena 2,5 miljonit USA dollarit.