Mullu suvel teatas klubi president Joan Laporta, et Barcelona võlad ulatuvad 1,35 miljardi euroni. Veel paar kuud tagasi rääkis Laporta, et klubi on „kliiniliselt surnud“. Sel suvel on klubi palganud Jules Koundé (50 miljonit eurot), Robert Lewandowski (45 miljonit eurot), Raphinha (58 miljonit eurot) ja Pablo Torresi (5 miljonit eurot). Peale selle on vabaagentidest toodud Franck Kessié ja Andreas Christensen. Hispaania suurklubi jahib eri portaalide teatel veel Chelsea äärekaitsjat Marcos Alonsot ja Manchester City poolkaitsjat Bernardo Silvat.

Samal ajal on klubi olukorras, kus 13. augustil ootab ees Hispaania meistriliiga avamäng Rayo Vallecanoga, kuid pole teada, kas ükski täiendus tohib väljakule joosta. Sama kehtib aastaid klubisse kuulunud Ousmane Dembélé ja Sergi Robertoga, kelle leping lõppes suvel enne, kui Barcelona pikendas nendega koostööd.

Nimelt ei luba LaLiga juhid Barcelonal uusi mängijaid registreerida klubi suurte võlgade tõttu. Hispaania kõrgliigas kehtib igal klubil palgalimiit, mille liiga arvutab iga klubi põhjal eraldi välja sõltuvalt nende finantsseisust. Praeguse seisuga Barcelona oma limiiti ei mahu.