Mis jäi kahest Leedu-mängust näppude vahele? Kelle esitused valmistasid Leedus peatreenerile rõõmu? Millised on meeskonna mängus ja mängijate tegutsemises suurimad kitsaskohad? Mis seisus on mängijate ja treenerite tervised? Kas peatreener kommenteerib ka oma valikuid meeskonna lõpliku koosseisu osas? Ja kuidas kommenteerib ta ajakirjaniku hinnangut, mis paigutab Eesti EMil osalevate meeskondade pingereas eelviimasele ehk 23. kohale.

Jukka Toijalat küsitlesid ja ütlesid ka ise sõna sekka Peep Pahv ja Tarmo Paju. Kuula või vaata!

1x
00:00

Käesolevast reedest pühapäevani võõrustab Eesti korvpallikoondis Tartus Ilmar Kullami nimelisel turniiril Belgia ning Bosia ja Hertsegoviina koondist. Kõikidest kohtumistest vahendab Delfi Kogupaketi tellijatele otseülekannet Delfi TV.

Samas toimub reedel ka spordi- ja korvpallikonverents, kus astuvad üles Euroliiga võitja Istanbuli Anadolu Efesi peadirektor Alper Yilmaz, Hispaania korvpallilegend, tänane maa korvpalliliidu juht Jorge Garbajosa ning FIBA peasekretär Andreas Zagklis. Samuti on aruteludes osalemas ja esinemas paljud Eesti korvpalliga seotud praegused ja endised mängijad, treenerid, klubijuhid, sponsorid ja ametnikud. Konverentsipäeva lõpetuseks annavad konverentsile tulijatele sissevaate rahvusmeeskonna hetkeseisudesse abitreenerid Heiko Rannula ja Indrek Reinbok. Vaata lähemalt!