Roose alustas teekonda 149 meetri kõrguselt ning lõpetas oma retke Hollandi kõige kõrgemal ehitisel - Zalmhaveni tornis (188 m). Sinna jõudmiseks tuli slacklineril läbida ka 39-meetrine tõus, mis oli mehe jaoks esmakordne kogemus.

„Ma tõesti ei arvanud, et teen esimese korraga kohe algusest lõpuni! Tõusen püsti ja kõnnin ära kõik 620 meetrit,“ sõnas Jaan Roose vahetult pärast vägevat saavutust, lisades, et kõrguste erinevus oli liinil koguni 30 meetrit. „Julm! Ma ütleks, et reaalselt julm!“ kommenteeris Roose ideaalselt õnnestunud katset.

Mehe sõnul ei ole varasemalt nii suure kaldega liinil kõnnitud ning kuigi ta uskus, et algus saab olema lihtsam kui lõpp, siis läks hoopis vastupidi. „Kuskil keskkohas, 300 meetri peal, hakkad alles ülesmäge kõndima. Viimased kolmsada meetrit olid ülimalt järsud. Tuli välja, et just esimesed kolmsada meetrit olid kõige keerulisemad,“ tunnistas Roose.

„Mul oli nii palju asju, millele keskenduda - pidin igat sammu reaalselt läbi mõtlema,“ kinnitas Roose, lisades, et tegemist oli kindlasti ühe raskema kohaga, kus slackline'il kõndida.

„Nüüd algab taastumine! Õlad tuleb tagasi paika saada ja valmistuda järgmisteks eneseületusteks,“ jättis Roose edasised plaanid ja ideed kavalalt saladuskatte alla.

Video: